News Flash:

Cand va fi gata noua cladire a Spitalului de Copii din Timisoara

4 Mai 2014
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa aproape 2 ani de discutii, dispute politice, finantari alocate si pierdute, reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat în sfârsit semnarea contractului pentru construirea corpului B al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”. Lucrarile vor începe pâna la urma cu bani de la bugetul local, si nu si de la Guvern. Noul imobil, cu parter, demisol si sase etaje, ar urma sa fie ridicat si predat în 2 ani.
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat semnarea contractului pentru construirea noului corp de cladire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”, un obiectiv despre a carui realizare se vorbeste de câtiva ani.
„Am semnat astazi contractul pentru executia lucrarii de extindere a corpului B, sectiile de chirurgie, prematuri si laborator pneumoftiziologie si reabilitare cladire existenta la Spitalul de Copii. Vom începe constructia noului corp al spitalului. Licitatia a fost câstigata de catre firma Prompt. Anuntul de participare s-a publicat în SEAP în 22 august 2013. Atâta dureaza o licitatie…”, a declarat Robu.
Valoarea lucrarii este de aproape 40 de milioane de lei, iar noua constructie a Spitalului de Copii trebuie sa fie gata în 2 ani, potrivit reprezentantilor municipalitatii.
„Conform notei de estimare care a stat la baza licitatiei, suma în limitele careia trebuie sa se realizeze lucrarea a fost de 47,7 milioane lei fara TVA. În urma licitatiei, valoarea cu care firma câstigatoare se angajeaza sa efectueze lucrarea este de 39,3 milioane lei, tot fara TVA. Termenul de depunere a contestatiilor a expirat, astazi (n.r. – marti) am semnat contractul. Initial au fost depuse 11 oferte. Termenul de realizare a lucrarii este de 24 de luni”, a adaugat Robu.
Banii de la Guvern nu mai sunt prevazuti, la ora actuala, pentru realizarea acestui obiectiv. Investitia va începe cu fonduri de la bugetul local. Anul acesta este prevazuta suma de 5 milioane de lei. Tion.ro

robu bugetul local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0892 (s) | 33 queries | Mysql time :0.027261 (s)