News Flash:

Camioneta din Timisoara, rasturnata pe autostrada M5 din Ungaria. Soferul roman se afla in arestul politiei din Kecskemét

30 August 2015
2202 Vizualizari | 0 Comentarii
camioneta
Ministerul Afacerilor Externe a precizat, sambata, ca soferul camionetei rasturnate pe autostrada M5 din Ungaria se afla in continuare retinut in arestul politiei din Kecskemét, Bacs-Kiskun, potrivit unei notificari oficiale a autoritatilor ungare primite de Consulatul General al Romaniei la Szeged.
"Consulatul General al Romaniei la Szeged a fost notificat oficial de catre autoritatile ungare astazi, 29 august 2015, cu privire la faptul ca cetateanul roman se afla in continuare retinut in arestul politiei din Kecskemét, Bacs-Kiskun, Ungaria. Acesta a fost retinut pentru trafic de persoane in urma unui accident petrecut pe autostrada M5 din Ungaria", potrivit unui comunicat de presa emis de MAE.
Ministerul Afacerilor Externe a mentionat ca, pana in acest moment, acesta nu a solicitat asistenta consulara din partea oficiului consular roman din Szeged.
De asemenea, Consulatul General al Romaniei la Szeged mentine legatura cu autoritatile ungare in acest caz.
Camioneta care s-a rasturnat, vineri, pe autostrada M5, in vestul Ungariei, si care era condusa de un roman era inmatriculata in Timisoara, iar in aceasta se aflau aproximativ 40 de imigranti sirieni, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Politia ungara anunta, potrivit Reuters, ca fortele de ordine au gasit cel putin 18 imigranti sirieni - dintre care zece erau raniti - langa autostrada, in noaptea de joi spre vineri, si ca acestia probabil se aflau in camioneta la momentul accidentului, in timp ce vehiculul se indrepta catre Budapesta.
Un paznic din Kunszallas, care l-a gasit pe soferul roman, in varsta de 31 de ani, ranit la o mana, a informat Politia, iar dupa ce i-au fost acordate ingrijiri medicale acesta a fost retinut pentru trafic de persoane. Ulterior, soferul roman a fost arestat pentru trafic de persoane, anunta un purtator de cuvant al Politiei din Bacs-Kiskun, citat de MTI.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006724 (s)