News Flash:

BOMBA! Reactia sotiei presupusului amant al Mariei Constantin. Aceasta a rupt tacerea!

30 August 2017
6188 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin cabina
Maria Constantin este protagonista unui scandal urias amoros, dupa ce a anuntat divortul de Marcel Toader si a fost acuzata de infidelitate. Sotia presupusului amant al cantaretei a rupt tacerea si a spus tot ce stie despre relatia dintre cei doi.




Sotia barbatului despre care lumea spune ca ar fi amantul Mariei Constantin nu a negat o relatie intre artista si presupusul amant. Nu a vrut sa dea toate detaliile, dar a spus, printre randuri, ca stie de povestea celor doi si ca recunoaste ca nu are cel mai fidel sot.




”Eu nu am nicio parere pe acest subiect, nu pot sa comentez nimic pe subiectul acesta. Sotul meu este singurul in masura care va poate spune ceva. Fiecare familie are problemele ei, si noi, normal, avem, problemele noastre pe care trebuie sa ni le rezolvam, dar referitor la acest subiect, nu va pot spune nimic. E un subiect de care eu stiam dinainte de a fi impreuna cu sotul meu, dar consider ca nu face parte din viata mea, iar ceea ce consider eu ca nu imi foloseste si nu imi trebuie, nu ma intereseaza si tocmai d-asta nu vreau sa discut. Nu imi afecteaza absolut deloc casnicia! Oricarui barbat ii pica palaria jos si si-o pune la loc! Nu e nici un fel de problema, viata merge inainte! Pentru o femeie daca se intampla lucrul asta, atunci e o problema!” a declarat sotia presupusului amant intr-o emisiune TV.

maria constantin scandal amoros relatie sot problemele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)