News Flash:

BOMBA! Raed Arafat STIA de spagile luate de inspectorii ISU - DOCUMENTE

18 Noiembrie 2015
1451 Vizualizari | 0 Comentarii
arafat
Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat pe blogul personal mai multe informatii sidocumente care arata, negru pe alb, ca Raed Arafat era la curent cusponsorizarile primite de inspectorii ISU care faceau controale in cluburi, baruri si restaurante, inclusiv de cele primite de la patronii clubului Colectiv. Mai mult, potrivit jurnalistului, documentele arata cum Raed Arafat nu i-a permis unui inspector sa dea raportul ministrului in legatura cu sponsorizarile primite. Vezi aici materialele publicate de Catalin Tolontal pe blogul personal.


"Primele rinduri din programul Guvernului Ciolos suna astfel: "Societatea romaneasca a fost martora unei tragedii fara precedent in istoria ei recenta. Mai mult de 50 de vieti au fost pierdute ca urmare a unor carente de integritate in modul in care administratia din Romania isi serveste cetatenii". Cine a comis, cine a incurajat, cine a stiut si cine a tacut in privinta carentelor de integritate?

"Eu nu am tacut si nu am tolerat ce se intimpla la ISU Bucuresti", a scris Raed Arafat, in 7 noiembrie 2015, pe facebook. Reactia venea in fata dezvaluirilor Gazetei, care a descris, chiar de la pompieri, sistemul sponsorizarilor cerute de inspectori. Sponsorizari cerute celor pe care ii controlau. Secretarul de stat din MI a spus atunci pe facebook: "Sint total de acord ca solicitarea de sponsorizari de la firme si agenti economici pe care ii controleaza ISU Bucuresti este un conflict de interese foarte serios si este de natura a afecta corectitudinea si echidistanta celor care efectueaza controalele si inspectia la diferite firme". A avut Raed Arafat aceeasi opinie despre sponsorizari si inainte de catastrofa de la "Colectiv"? Raspunsul cu documente si cu precizari de la secretarul de stat din MAI. Pe 8 decembrie 2014, un pompier din Bacau, adjunctul inspectorului sef ISU local, cere in scris superiorilor sai sa iasa la raport in fata ministrului Gabriel Oprea, superiorul lui Raed Arafat, ca sa reclame sistemul sponsorizarilor. (Raportul nr. 1228416/RP din 8.12.2014). Documentul in care IGSU explica de ce a considerat Raed Arafat ca nu e cazul ca ofiterul de pompieri sa-i raporteze ministrului Gabriel Oprea despre sponsorizari. Pe 20 februarie 2015, IGSU ii comunica pompierului decizia textuala a lui Raed Arafat: "Nu este necesara audienta avind in vedere cele constatate si recomandate de controlul IGSU". (Adresa 19722 din 20.02.2015). 
Detalii pe BZI.ro 

catalin tolontan blogul personal informatii documente raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006399 (s)