News Flash:

Bilete in scop caritabil la concertul André Rieu de sambata. Care este pretul acestora

10 Iunie 2015
1771 Vizualizari | 0 Comentarii
Violonistul André Rieu a decis ca pentru concertul pe care il va sustine sambata la Bucuresti sa fie puse in vanzare 5.000 de bilete noi, disponibile pe iarba, in fata Palatului Parlamentului, iar veniturile din acestea vor fi donate, potrivit unui comunicat.
"André Rieu si-a exprimat dorinta de a suplimenta numarul de bilete pentru concertul de sambata, 13 iunie, in scopul de a face un act caritabil special", se spune in comunicat.
Astfel, potrivit organizatorilor, vor fi scoase la vanzare bilete cu un pret simbolic, ce vor asigura accesul spectatorilor pe iarba, in fata Palatului Parlamentului, urmand ca toate veniturile din vanzarea acestora sa fie donate unei fundatii sau organizatii care deruleaza proiecte mari pentru ajutorarea copiilor romani aflati in suferinta.
Cele doua fundatii propuse in acest sens sunt UNICEF si Salvati Copiii.
Incepand de miercuri, de la ora 11.30, au fost puse in vanzare cele 5.000 de bilete pe iarba, in fata Palatului Parlamentului, la pretul de 43,2 lei fiecare.
Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro si vor permite accesul spectatorilor la concertul de sambata, programat sa inceapa la ora 20.30.
Accesul spectatorilor pe gazon, in spatiul din fata Palatului Parlamentului, se va realiza incepand cu ora 18.00, pe doua cai de acces: una dinspre Parcul Izvor si alta dinspre Calea 13 Septembrie.
Aceasta actiune caritabila este realizata in parteneriat cu Camera Deputatilor, potrivit aceluiasi comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006674 (s)