Sirop de ceapa - Amesteca foarte bine bine 10 linguri de suc de ceapa cu 20 de linguri cu miere si lasa la pastrare cateva zile.
Proprietati: e bogata in uleiuri eterice puternic mirositoare, acizi si vitamine. Are un continut ridicat de sulf, ceea ce stimuleaza metabolismul si transform consumul de ceapa intr-un scut impotriva cancerului. Are efecte antioxidante si ajuta la neutralizarea colesterolului. Are proprietati antiinflamatorii si descongestioneaza tractul respirator.
Cum se ia: 2-3 lingurite de sirop, de trei ori pe zi, in cure de cate 2-3 saptamani.
Alte boli tratate cu…
SIROP: Luat ca mai sus, siropul de ceapa este un remediu util in tratamentul bronsitelor alergice si tabagice.
CEAPA CRUDA: Pe termen lung, consumul de ceapa e de ajutor impotriva osteoporozei si diabetului.
VIN: Pune 150 g de ceapa tocata foarte marunt intr-un borcan de 1 l. Adauga 100 g de miere si umple borcanul cu un vin bun. Lasa doua saptamani la macerat, strecoara si ia cate 1-4 linguri pe zi. Te apara de infectii si creste imunitatea.
Contraindicatii: ciroza, bila lenesa. Femeia.rio
Comentarii (0)