News Flash:

BEC isi mentine pozitia fata de posibilitatea infiintarii de sectii suplimentare in strainatate

12 Noiembrie 2014
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Biroul Electoral Central isi mentine pozitia exprimata fostului ministru Titus Corlatean prin care preciza ca este posibila infiintarea de sectii de votare suplimentare in diaspora, prin ordin de ministru, precizarile BEC survenind unei adrese inaintata de Teodor Melescanu, noul sef al diplomatiei.
BEC mentioneaza, intr-un comunicat remis marti seara, ca in urma intalnirii oficialilor Biroului cu reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe a fost inaintata o adresa, care a fost analizata si supusa votului si deciziei.
"La adresa anterioara a Ministerului Afacerilor Externe (...) transmisa Biroului Electoral Central prin intermediul Biroului electoral pentru sectiile de votare din strainatate si avand acelasi obiect, respectiv solicitarea de a se preciza daca Hotararea nr 4H/2014 «permite emiterea, in conditii de legalitate, a unui ordin de completare a listei sectiilor de votare din strainatate», Biroul Electoral Central a raspuns in mod direct Ministerului Afacerilor Externe prin adresa nr. 1391/C/7.11.2014 si isi mentine punctul de vedere exprimat prin aceasta adresa", se arata in comunicatul BEC.
In raspunsul citat de BEC si adresat MAE in 7 noiembrie se precizeaza ca in urma discutiei membrilor BEC cu ministrul Titus Corlatean au fost adoptate decizii si hotarari care sa clarifice normele legale in privinta posibilitatii infiintarii de sectii de votare suplimentare in diaspora. Mediafax.ro

bec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010359 (s)