News Flash:

BC Timisoara a castigat derby-ul local cu Timba

19 Ianuarie 2015
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Meci fara istoric in derbiul local la baschet masculin, intre BCT si Timba. Formatia lui Dragan Petricevic a dominat total partida, a avut un avantaj consistent si pana la urma a castigat cu 90 – 75 (47-37), reducand turatia pe final.
Meciul dintre cele doua combatante a umplut sala Constantin Jude, duminica seara. Din pacate, in acest inceput de an nu a mai fost incrancenarea din alti ani, BCT a fost superioara concitadinei.
Timba nu a tinut piept adversarei decat in primele minute. Totusi, gazdele de la BCT s-au impus si in prima repriza, cu 25 – 17. Mijatovic a fost eroul reprizei a doua, el marcand de la distanta, pentru a duce scorul la un singur punct avantaj pentru BCT, in repriza secunda. Chiar si asa, BC Timisoara s-a descurcat mai bine, jocul bun dublat de greselile oaspetilor a adus un partial la pauza mare de zece puncte, 47 – 37.
Jocul sigur, in viteza, al gazdelor a fost net superior celui prestat de Timba. Avantajul a crescut constant, s-a ajuns la peste 20 de puncte, iar maximul atins a fost la 66 – 41. ultimul sfert de repriza a fost doar o formalitate, una bifata cu mai putin efort de BCT. La 73 – 51, cat arata tabela la finalul reprizei a treia, era greu de crezut ca se mai poate recupera. Asa a si fost, s-a terminat 90 – 75, iar BC Timisoara isi trece in palmares un nou succes cu colega de oras, dar si prima oficiala din acest an.
Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun de la gazde, cu 23 de puncte, urmat de Persic si Tica, fiecare cu 16 puncte. La Timba, Mijatovic a fost cel mai bun, cu 21 de puncte, urmat de Bluntt si Reljic, cu 15.

dragan petricevic timba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008079 (s)