News Flash:

Bauturi miraculoase care detoxifiaza cel mai bine organismul

6 Ianuarie 2016
4744 Vizualizari | 1 Comentarii
ceai detox
Ceaiul Oolong – Gardianul impotriva obezitatii

Cercetarile stiintifice demonstreaza ca oolong-ul, un ceai semi-fermentat, poate avea un efect de ardere a grasimilor mult mai puternic, cu pana la 157%, in comparatie cu ceaiul verde. Ceaiul Oolong stimuleaza functionarea eficienta a metabolismului, arde si blocheaza absorbtia grasimilor. In afara de pierderea in greutate, este benefic si pentru persoanele care sufera de diabet de tip 2, de afectiuni cardio-vasculare avand proprietatea de a reduce tensiunea arteriala. De asemenea, previne aparitia cariilor si iti mentine sanatatea pielii tale datorita cantitatii bogate de antioxidanti pe care acest ceai o contine. Cercetarile recente au concluzionat ca Oolong-ul reduce nivelul colesterolului.

Ceaiul Fei Yan – detoxifiere, suprimarea poftei de mancare

Acest ceai contine o infuzie a mai multor plante ce au proprietatea de a reduce acumularea de grasime si de a stimula detoxifierea eficienta a organismului tau. Consumul regulat al acestui ceai imbunatateste functionarea metabolismului si nu contine niciun compus artificial, fiind sigur din punct de vedere al consumului cu regularitate, fara a avea efecte secundare cunoscute. La inceput, se consuma un singur plic de ceai, seara. Apoi, dupa o saptamana, un plic dimineata si un plic seara, dupa masa. Dupa o luna de administrare, acest ceai va poate ajuta sa slabiti intre 5 si 8 kilograme.
Ceaiul de Trandafir – previne constipatia

Unul dintre cele mai vechi ceaiuri aromatizante disponibile, ceaiul de trandafir, este preparat prin amestecarea petalelor si a mugurilor de trandafir si are un efect terapeutic extraordinar asupra organismului uman. In afara proprietatii detoxifiante a acestui ceai, acesta este foarte bogat in vitaminele A, B3, C, D si E si ii este recunoscuta capacitatea de lupta impotriva infectiilor. De asemenea, previne constipatia si stimuleaza pierderea in greutate.

Ceaiul Yerba Mate – stimuleaza HDL (colesterolul bun)

In America de Sud, Yerba Mate a fost crescut si a fost utilizat ca medicament vreme de secole. Yerba Mate este un autentic criminal al cancerului datorita continutului foarte bogat de enzime si antoxidanti. Acest ceai este foarte bogat in polifenoli si afiseaza o activitate anti-oxidativa extrem de crescuta. Consumatorii acestui ceai experimenteaza o crestere semnificativa in activitatea enzimelor care promoveaza colesterolul bun, fapt ce previne oxidarea tesuturilor de grasime ale organismului. In mod traditional, acest ceai se serveste intr-o tratacuta denumita Calabash si este baut cu ajutorul unui pai de metal denumit bombilla.

ceaiul oolong
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006674 (s)