News Flash:

Bautura care stimuleaza arderea grasimilor

26 Decembrie 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura grasimi2
dieta echilibrata combinata cu activitatea fizica regulata reprezinta calea cea mai sigura pentru a avea un corp sanatos si bine conturat. Nutritionistii recomanda consumul de alimente care stimuleaza procesul de ardere a grasimilor - este cel mai bun si cel mai simplu mod de a pierde kilogramele in exces, fara a te infometa.

Daca esti in cautarea unui remediu care sa stimuleze metabolismul instantaneu pentru a arde mai multe calorii si care sa iti ofere un plus de energie, batura cu mere si scortisoara este perfecta pentru tine. 

Apa de mere cu scortisoara 
Ingrediente:
- 1 litru de apa (filtrata)
- 2 batoane de scortisoara
- 2 mere


Metoda de preparare:
Curatati unul dintre mere de coaja si indepartati semintele. Taiati-l in felii groase si apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici sau il maruntiti in blender. Acest lucru este foarte important, pentru a obtine mai mult suc de la el. Se combina sucul rezultat cu scortisoara si apa si se amesteca bine. Al doilea mar nu il curatati, il taiati felii si il mixati. Apoi il adaugati in bautura, omogenizati si pastrati la frigider. 

Aceasta bautura este suficienta pentru 3 zile. Aceasta cura de ardere a grasimilor si de detoxifiere trebuie tinuta 35 de zile. Se face pauza 10 zile, apoi repetati.

Marul si scortisoara sunt aliati importanti in lupta cu surplusul de kilogram; ambele alimente stimuleaza metabolismul pentru a arde mai eficient caloriile, iar efectul este mai puternic cand sunt combinate impreuna.
Daca vreti sa sporiti puterea acestei bauturi uimitoare ar trebui sa adaugati zmeura sau suc de lamaie proaspat stors. Vor creste efectul de ardere a grasimilor datorita proprietatilor sale termogenice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011953 (s)