News Flash:

Batran de 74 de ani din Caras-Severin, cautat dupa ce s-a ratacit la cules de ciuperci

11 Decembrie 2017
1163 Vizualizari | 2 Comentarii
cautat

Un barbat in varsta de 74 de ani, din localitatea Borloveni, este cautat la aceasta ora, dupa ce s-a ratacit, inca de sambata, cand a plecat la cules de ciuperci si nu s-a mai intors acasa. 

"In momentul de fata, batranul este cautat de fortele locale de prim raspuns, respectiv, localnici, padurari, jandarmi, politisti si reprezentanti ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta. In cazul in care barbatul nu va fi gasit, luni dimineata vor porni pe urmele lui si forte multiple ale Serviciului Salmanont, prin echipe de pe Muntele Mic si Muntele Semenic. Din pacate, am fost anuntati destul de tarziu, iar timpul fizic pentru regruparea salvamontistilor nu ajungea pana la caderea serii. La momentul actual, salvamontistii sunt impartiti pe Muntele Mic si pe Muntele Semenic, unde sunt turisti aflati la schi", a declarat duminica, pentru AGERPRES, seful Serviciului Salvamont-Salvaspeo Caras-Severin, Valentin Balaban. 

Barbatul ratacit, in afara faptului ca are o varsta inaintata, se pare ca are si probleme cardiace, dupa cum spun localnicii. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Denrok  | #50420
Denrok  | #50439
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006036 (s)