News Flash:

Bataie intre interlopi la un semafor din Timisoara

8 Octombrie 2013
2650 Vizualizari | 0 Comentarii

Taberele de interlopi își dispută supremația asupra unui oraș pe unde apucă, chiar și la semafor. Așa au procedat și cațiva dintre “băieții periculoși” din Timișoara, care și-au împărțit pumni și picioare fără să le pese că blochează tot traficul în zonă, scrie site-ul exclusivtm.ro.

Din spusele martorilor, bătaia nu a ținut mai mult decat un “roșu” de semafor, dar a fost de ajuns pentru ca Tarzan Fluierătoru’, unul dintre interlopi, să se aleagă cu fața șifonată la propriu.

Tarzan, membru în gașca lui Udrea, cel care se spune că stăpanește oraşul, a luat bătaie de la Ciprian Dăscălescu, pe care îl amenințase în urmă cu ceva timp cu o bată de baseball, ca să nu depună mărturie în procesul șefului său. Firul întamplării este refăcut chiar de Dăscălescu.

 “Ne-am întalnit la semafor. Fluierătoru s-a dat jos din maşină. M-am dat şi eu jos că nu eram să stau să mă prindă blocat. A venit spre mine. A vrut să dea cu pumnul. Eu m-am ferit şi m-a apărat. A picat peste maşină. Strigau unii să vină şi Calafeteanu. Nu puteam sta să iau bătaie”, a declarat Dascălu pentru Pressalert. Nimeni nu a deopus o plangere penală, dar localnicii spun că va urma o ”replică” mult mai sangeroasă a acestui scandal.


exclusivtm ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004858 (s)