News Flash:

Basescu: Voi sesiza organele statului privind terenurile de la Fundulea, ar trebui vazut si in Timis

16 Aprilie 2014
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că va sesiza organele statului privind retocedările de terenuri de la Staţiunea de cercetare Fundulea, de către primarii PSD, el atrăgând atenţia că poate ar trebui văzut cât de implicat este "tata socru" în retrocedările din Timiş. "Dacă tot se află această comisie (parlamentară de anchetă - n.r.) în funcţiune, să vadă ce-i cu cele 2.000 de hectare de la Fundulea, că iniţial spuneau că terenul e de la Fundulea, deşi nu era nicio legătură şi cred că prefecţii şi primarii care au făcut operaţiunea de spoliere a Staţiunii de Cercetări Fundulea, de 2.000 de hectare de teren, trebuie să răspundă în faţa legii", a spus Băsescu.

Preşedintele a adăugat că este "ghinionistă treaba", pentru că primarii, prefecţii erau "tot de la PSD şi PC, la vremea aceea".

"Dacă nu se vor ocupa ei de această restituire, mă voi ocupa eu şi voi sesiza organele statului, pentru că s-a mers prea departe cu minciuna şi falsul. O haită de parlamentari, în frunte cu un premier care nu are nimic comun cu responsabilitatea funcţiei, pun sub semnul întrebării şi fac un spectacol mediatic pe măsura neputinţei lor şi a incapacităţii lor de a guverna ţara, dintr-o afacere privată", a mai afirmat el. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040251 (s)