News Flash:

Basescu: Iohannis ar trebui sa RESPINGA cererea de urmarire penala a lui Toba

5 Septembrie 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1
Traian Basescu are o pozitie surprinzatoare in problema urmaririi penale a fostului ministru de Interne Petre Toba. Fostul presedintele considera ca argumentele prezentate public de DNA sunt subtiri, iar Klaus Iohannis ar trebui sa respinga solicitarea de incuviintare a urmaririi penale.

„Strict pe comunicatul DNA, presedintele Iohannis ar trebui sa respinga cererea de urmarire penala. Mi se pare subtire acuzatia ca a refuzat sa desecretizeze documente. Dar este posibil ca in cele 9 volume sa apara mult mai multe argumente pentru punerea sub acuzare si DNA sa il fi menajat pe Toba, avand in vedere functia si vechimea”, a declarat Traian Basescu intr-o emisiune TV.

Potrivit fostului sef de stat, procurorul de caz da dovada de incompetenta prin formularea unor asemenea acuzatii.

Sefa DNA a solicitat joi, 1 septembrie, presedintele Iohannis incuviintarea urmaririi penale a ministrului de Interne Petre Toba (care ulterior a demisionat), in legatura cu savarsirea infractiunii de favorizare a faptuitorului, in perioada in care a detinut functia ministeriala. Pana duminica seara, la ora publicarii acestei stiri, presedintele Iohannis nu a semnat cererea DNA. 

comunicatul dna iohannis urmarire penala dna toba traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004993 (s)