News Flash:

Banicioiu: Daca suspiciunile de la Spitalul de Arsi se confirma, voi lua masuri. Nu voi tolera culpa medicala

25 Aprilie 2014
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, că dacă suspiciunile procurorilor în cazul operaţiilor estetice făcute ilegal de medici de la Spitalul de Arşi din Capitală se confirmă, va lua toate măsurile care se impun, adăugând că nu va tolera culpa medicală. Ministrul Nicolae Bănicioiu a spus că, atunci când a preluat mandatul, a sesizat că se întâmplă lucruri "mai puţin corecte şi transparente" şi că verificarea de acum se încadrează în ceea ce a spus atunci.

"Dacă suspiciunile pe care le au procurorii se confirmă, voi lua toate măsurile administrative care se impun", a spus Bănicioiu.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că nu va tolera cazurile de culpă medicală şi în astfel de situaţii, nu va fi nici maleabil, nici înţelegător. Bănicioiu a subliniat însă că, în urma acestei situaţii, nu trebuie să se generalizeze, pentru că în sistemul sanitar sunt foarte mulţi oameni care îşi fac datoria corect şi cu profesionalism.

"Suntem alături de medici şi de personalul medical în general. Este adevărat că sunt şi situaţii mai puţin ortodoxe", a mai spus ministrul. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033822 (s)