News Flash:

BALSAMUL MIRACULOS foarte usor de preparat care vindeca varicele, hemoroizii, chisturile pe ovare, fibroamele

10 Mai 2016
106132 Vizualizari | 3 Comentarii
balsam minune
Acest balsam miraculos a fost folosit in trecut pentru tratarea multor boli. Acesta provine din Rusia, unde oamenii l-au folosit cu secole in urma, pentru a-si trata ranitii ce veneau de pe front, cat si soldatii care se imbolnaveau datorita conditiilor in care traiau. 

Pentru a pregati acest balsam veti avea nevoie doar de trei ingrediente. Doar aceste 2 ingrediente sunt suficiente pentru a face acest balsam atat de eficient in tratamentul multor afectiuni medicale. Unele dintre ele sunt: bronsita, ranile deschise, angina pectorala, inflamatia ovarelor, ulcere, vanatai, maini si picioare crapate si in cele din urma, este ideal pentru tratarea arsurilor. 

Ingrediente: 

60 g de ceara de albine 

200 de ml de ulei de masline 

Prepararea balsamului este extrem de usoara. Intr-o tigaie, adaugati uleiul si ceara de albine. Puneti tigaia la foc foarte mic, si amestecati pana cand ceara de albine se va combina armonios cu uleiul. Dupa ce amestecul a devenit omogen, opriti focul. 

Acest balsam poate fi folosit in doua moduri diferite: pe cale orala sau aplicat direct pe zona cu probleme. Pentru uz oral, doza recomandata este de o jumatate de lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese. Pentru aplicarea locala, nu trebuie decat sa aplicati pe zonele cu probleme folosindu-va de propriile maini.( arsuri, rani deschise, vanatai, etc..) 
Iata ce probleme de sanatate puteti trata cu acest balsam: 

Sinuzita 

Topiti o lingura de balsam si turnati-o intr-o pipeta. Puneti cate 2 picaturi in fiecare nara pentru a trata sinuzita. Repetati acest procedeu de 3 ori pe zi si in 10 zile veti scapa de sinuzita. 

Amigdalita si angina pectorala 

Pentru aceaste conditii de sanatate puteti folosi acest balsam, atat pe cale orala cat si la nivel local. Pentru amigdalita, incalziti amestecul si consumati o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, maxim 7 zile. Pentru utilizarea locala, in cazul anginei pectorale, se incalzeste amestecul si se aplica direct pe piept, acoperind zona cu tifon. Lasati sa actioneze peste noapte! Dupa prima utilizare angina pectorala ar trebui sa dispara. 

Bronsita si dureri abdominale 

Folositi acest balsam pe cale orala pentru tratamentul bronsitei si durerilor abdominale. Din nou doza nu trebuie depasita – o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, inainte de mese. Se administreaza pana cand simptomele dispar. 

Probleme ale sistemului de reproducere feminin: chisturi ovariene, inflamatii si fibroame 

Pentru tratamentul acestor probleme va trebui sa utilizati aceeasi doza recomandata. Faceti tratamentul pe cale orala, incalzind inainte amestecul. Folositi acest tratament timp de 30 de zile. Problemele se vor rezolva dupa aceasta perioada.

Ulcere varicose, arsuri, rani, dureri de dinti si dureri articulare 

Aplicati pe zonele cu probleme acest balsam si lasati sa actioneze peste noapte. Pentru durerile de dinti, dupa incalzirea amestecului, este necesar sa luati o lingurita si sa o tineti in gura 3-4 minute, clatindu-va practic gura. 

Gangrena 

Incalziti putin amestecul si puneti cateva lingurite peste un tifon. Luati tifonul si infasurati zona afecatat. Peste tifon , infasurati-va cu o folie de celofan. Lasati sa actioneze peste noapte. Puroiul din zona afectata ar trebui sa dispara dupa prima utilizare. 

Hemoroizi 

Aplicati balasamul usor incalzit direct pe hemoroizii inflamati. In 2 zile acestia se vor retrage. 

Consolidarea unghiilor 

Aplica balsamul direct pe unghii, seara inainte de culcare. Dupa cateva zile, veti observa diverenta. 

balsam miraculos boli sinuzita gangrena hemoroizi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

hydro plaquenil  | #51894
www.candipharm.com/  | #52806
MorrisLox  | #52908
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004632 (s)