News Flash:

Balsamul de rufe, boala curata! Avertismentul medicilor

17 Iulie 2018
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
balsam

Cât este de folositor balsamul de rufe sau este doar un moft frumos parfumat? Medicii încearcă să ne avertizeze că poate fi periculos și trebuie folosit cu măsură.

Multe gospodine apelează la balsamul de rufe, în primul rând pentru că este foarte concentrat și parfumat și elimină mirosurile grele de alcool, de transpirație sau de tutun. În plus, hainele sunt mai moi, mai delicate și se calcă mai ușor.

De dragul acestor calități, multe femei pun prea mult balsam în mașina de spălat, să aibă rufe cât mai pufoase și frumos mirositoare, dar există și efecte adverse.

Ce conține de fapt balsamul?
Oricât ar fi de catifelat și parfumat, trebuie să ții cont de faptul că balsamul de rufe este un amalgam de substanțe chimice, multe dintre ele toxice. Nimic nu este natural și inofensiv în structura lui chimică. Alcoolul benzilic, ftalații, etanolul, camforul sau cloroformul rămân în haine și sunt absorbite de piele.

Pe termen lung, multe dintre aceste substanțe provoacă iritații, boli de piele sau afecțiuni ale căilor respiratorii. Poți avea deseori migrene, ochi iritați sau nasul înfundat dacă dormi noapte de noapte în lenjerie tratată cu balsam de rufe prea concentrat.

 

Galerie Video


balsamul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006794 (s)