News Flash:

BAC-ul la Timisoara: 1.000 de candidati din Timis sustin astazi proba la matematica si istorie

27 August 2014
979 Vizualizari | 1 Comentarii
Miercuri incepe cea de-a treia proba scrisa a Bacalaureatului de toamna. Dupa proba scrisa la Limba Romana, care s-a lasat cu un elev eliminat, in Timis, deoarece avea asupra sa telefonul mobil, si dupa proba scrisa la limba materna, urmeaza proba obligatorie a profilului.
Nu mai putin de 1.000 de candidati din Timis s-au inscris la proba obligatorie a profilului si urmeaza ca miercuri sa dea piept cu foaia de examen. Absolventii de liceu care au studiat la un profil real dau proba la matematica, in vreme ce candidatii care au urmat liceul la un profil uman sau vocational-pedagogic dau examenul la istorie.
Urmeaza, in 29 august – Proba la alegere a profilului si specializarii – proba E)d) – proba scrisa, iar in 1 septembrie are loc afisarea rezultatelor (pana la ora 12:00) si depunerea contestatiilor (orele 12:00 – 16:00).
Intre 2 si 3 septembrie se vor rezolva contestatiile, iar in 4 septembrie se vor afisa rezultatele finale.
Candidatii nu trebuie sa se lase tentati de gandul de a copia. Sanctiunile sunt drastice. Candidatilor le este interzis sa intre in salile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete, acestea urmand sa fie lasate in sala de depozitare a obiectelor personale, stabilita de comisia de BAC 2014. Cei care refuza sa lase aceste obiecte in sala stabilita de comisie nu vor fi primiti in examen, scrie Tion.ro.
Candidatii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la retele de socializare si care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati sau cu persoane din exterior.
Candidatii care incalca aceste reguli vor fi eliminati din examen. Odata eliminat din examen, candidatul nu mai poate participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

limba romana bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011706 (s)