News Flash:

Atletico Madrid a castigat trofeul Europa League

17 Mai 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
atletico

Formatia Atletico Madrid a invins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille si a castigat Liga Europa pentru a treia oara in istoria sa. Capitanul echipei Atletico, Gabi, si atacantul Fernando Torres au primit trofeul Ligii Europa de la presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, miercuri, la Lyon, dupa victoria madrilenilor, scor 3-0, cu Olympique Marseille.
UPDATE - Capitanul echipei Atletico, Gabi, si Fernando Torres, au primit trofeul Ligii Europa de la presedintele UEFA, Aleksander Ceferin

Capitanul echipei Atletico, Gabi, si atacantul Fernando Torres au primit trofeul Ligii Europa de la presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, miercuri, la Lyon, dupa victoria madrilenilor, scor 3-0, cu Olympique Marseille.

Mai intai au fost premiati arbitrii meciului, condusi de olandezul Bjorn Kuipers, iar apoi au fost premiati jucatorii de la Olympique Marseille.

A fost apoi randul celor de la Atletico sa fie premiati, trofeul fiind ridicat de capitanul Gabi, care, la 34 de ani, a devenit cel mai in varsta marcator din istoria finalelor Ligii Europa. El a ridicat trofeul alaturi de jucatorul emblematic al madrilenilor, Fernando Torres.

Desi in perioada lui Michel Platini trofeul se acorda la tribuna oficiala, de aceasta data el a fost oferit pe teren de Ceferin si Regele Spaniei, Felipe al VI-lea.
Formatia Atletico Madrid a invins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille si a castigat Liga Europa pentru a treia oara in istoria sa.

Golurile au fost marcate de Antoine Griezmann, in minutele 21 si 49 si Gabi '89.
In minutul 32, Dimitri Payet de la Olympique Marseille s-a accidentat si a parasit terenul in lacrimi, fiind inlocuit de Maxime Lopez.  El a fost imbratisat de coechipierii sai, dar si de Antoine Griezmann.
Au evoluat formatiile:

Olympique Marseille: Mandanda - Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi - Anguissa, Sanson - Thauvin, Payet (Lopez '32), Ocampos (N'Jie '55) - Germain (Mitroglou '74). Antrenor: Rudi Garcia

Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko (Juanfran '46), Gimenez, Godin, Lucas Hernandez - Correa (Partey '88), Gabi, Saul Niguez, Koke - Griezmann (Torres '90), Diego Costa. Antrenor: Diego Simeone

Cartonase galbene: Amavi '38, Luiz Gustavo '75, N'Jie '78/ Vrsaljko '23, Lucas '78

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fost suspendat si nu a stat pe banca la acest meci, formatia sa fiind condusa de secundul German Burgos.

Inaintea meciului, DJ Ofenbach a sustinut un recital.

Trofeul Ligii Europa a fost adus pe teren de Eric Abidal, ambasadorul finalei de la Lyon.

Atletico Madrid a mai castigat Liga Europa in 2010 cu Fulham si in 2012 cu Athletic Bilbao, la Bucuresti.


olympique marseille gabi fernando torres aleksander ceferin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008337 (s)