News Flash:

ATENTIE! Situatii in care femeia trebuie sa mearga DE URGENTA LA GINECOLOG!

5 Decembrie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
la ginecolog2
Trebuie sa mergi de urgenta la medicul ginecolog daca:

 - Ai mancarime vaginala - daca ai o asemenea problema atunci nu trebuie sa eviti vizita la doctor. Mancarimea poate fi provocata de substantele chimice iritante la infectii vaginale sau alergie la prezervatice.

 - Ai dureri in timpul actului sexual - nu este normal sa te doara atunci cand intretii un act sexual. Daca totusi ai dureri in timpul acestuia, inseamna ca candidoza este una dintre multele posibile boli cu care te confrunti. 

 - Durere in zona ovarelor - sau anexita, reprezinta o inflamatie a organelor din pelvis. Daca nu este tratata la timp si pana la sfarsit , aceasta creaza mari probleme pe viitor, una dintre ele fiind si infertilitatea.

 - Secretii vaginale deranjante - secretiile vaginale reprezinta un lucru normal pentru toate femeile sanatoase. Acestea nu trebuie sa aiba un miros neplacut si nici nu trebuie sa fie foarte abundente. Daca ai observat secretii vaginale de oculoare alba-verzuie, cefenie si cu un miros neplacut, atunci trebuie sa mergi de urgenta la medic.

 - Sangerari vaginale spontane - o femeie sanatoasa trebuie sa aiba sangerari doar pe perioada menstruatiei. Daca ai sangerari spontane inafara ciclului, este un lucru anormal si trebuie sa consulti neaparat medicul ginecolog, pentru ca in spatele acestor sangerari stau diverse infectii ginecologice.

Pentru o igiena intima sanatoasa trebuie sa stii cum sa ai grija de tine mereu.

 - Viziteaza mai intai medicul pentru ca sa-ti dea medicamentatia necesara - in dependenta de cat de repede mergi la o consultatie, atat de repede te vei trata.

- Bea cat mai multe ceaiuri din ierburi: galbenele, coada soricelului. Acestea iti vor ameliora durerile abdominale si-ti vor da o stare de bine.

- Evita sa mai folosesti geluri intime fiindca sunt agresive pentru zona genitala.

 - Evita spalaturile vaginale - acestea tulbura echilibrul florei vaginale, ducand la diverse boli.

 - Foloseste tampoanele cat mai rar - Acestea favorizeaza aparitia bacteriilor si opreste curatarea sangelui. Daca totusi esti intr-o situatie de criza le poti folosi dar cu conditia de a le schimba cat mai des.

In mod sigur fiecare femeie isi doreste sa-si mentina sanatatea, motiv pentru care, fiecare semnal de alarma privind sanatatea zonei intime trebuie sa te puna pe ganduri.

Aveti grija de sanatatea voastra dragi femei!

mancarimea culoare alba-verzuie zona genitala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006059 (s)