News Flash:

ATENTIE! Intreruperi de curent in Timisoara si Lugoj, zilnic, saptamana viitoare! Vezi ZONELE VIZATE si intervalul oral

17 August 2014
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Incepe o noua saptamana, Enel Distributie Banat anunta noi intreruperi in alimentarea cu energie electrica in judetul Timis. Vor ramane fara curent locuitori de pe mai multe strazi din Timisoara, cum ar fi Dragalina, Simion Barnutiu sau Eroilor, dar probleme vor fi si in Lugoj si in alte localitati ale judetului. Vedeti in continuare daca va numarati printre consumatorii afectati.
Reprezentantii Enel spun ca intreruperile anuntate pentru saptamana viitoare sunt necesare ca urmare a lucrarilor de revizie, reparatii si modernizare planificate la reteaua de distributie.
Astfel, luni, 18 august, intre orele 9.00-17.00, se va opri alimentarea cu energie electrica, partial, pe strazile Tarnava (Plautius Andronescu) si Traian Lalescu din Timisoara, in localitatile Murani si Giarmata.
Tot luni, intre orele 9.00-15.00, compania anunta intreruperi si in municipiul Lugoj, la blocurile din Zona Strand: S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1, C2, C3, C4). Locuitorii din aceasta zona vor ramane de fapt fara curent in fiecare zi incepand de luni pana vineri, conform programarilor facute de Enel.
Marti, 19 august, intre orele 9.00-17.00, se va intrerupe furnizarea energiei electrice, partial, pe mai multe strazi din Timisoara: Tarnava, 1 Decembrie, Deliblata, Satu Nou, Calea Sagului, bulevardul General Ion Dragalina si splaiurile Tudor Vladimirescu si Nicolae Titulescu.
Intreruperi mai sunt planificate, in acelasi interval orar, in localitatile Fibis, Saravale, Sannicolau Mare (Sinagro) si Comlosu Mic.
Miercuri, 20 august, intre orele 9.00-17.00, Enel va opri alimentarea cu energie electrica, partial, pe strazile Transilvania, Vulturilor si Prahova din Timisoara, pe strazile Piatra Craiului, Octavian Goga, Ady Endre si Soarelui din comuna Dumbravita, la Bencecu de Sus si Comlosu Mare, scrie Tion.ro.
In aceeasi zi, intre orele 9.00-19.00, sunt programate intreruperi in localitatile Sustra, Petrovaselo si Vizma.
Joi, 21 august, intre orele 9.00-17.00, se va intrerupe furnizarea energiei electrice pe alte strazi din Timisoara, partial sau complet: Ulpia Traiana (p.), Liviu Rebreanu (p.), Renasterii (p.),
Intrarea Topologului (p.), Simion Barnutiu (p.), St.O. Iosif, Gloriei, Stefan cel Mare (p.), Eroilor de la Tisa (p.), Leului si Lautarilor.
In acelasi interval, reprezentantii companiei au planificat intreruperi in localitatile Sacalaz, Comlosu Mare si Saravale. Intre orele 8-15 se va opri curentul, partial, la Liebling.
Vineri, 22 august, intre orele 9.00-17.00, vor avea de suferit alti consumatori din Timisoara, care nu vor beneficia de energie electrica – cei de pe Calea Martirilor (p.), de pe Aleea FC Ripensia (p.) si strazile Martir Constantin Girjoaba (Ursului), Martir Claudiu Varcus (Poeziei), Dr. Ioan Muresan (Stefan Stanca, p.), Vantului,
Versului (p), Daliei, Lascar Catargiu, Cornelia Salceanu si Aurelianus.
De asemenea, Enel a mai programat vineri intreruperi in alimentarea cu energie electrica in localitatile Sanmihaiu German, Ortisoara si Lunga, intre 9.00-17.00, respectiv in Balint, intre orele 9.00-19.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1007 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028836 (s)