News Flash:

Arme letale fara autorizatie gasite in casele unor timiseni

21 Noiembrie 2014
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Perchezitii in judetul Timis in casele unor persoane care detineau arme letale si neletale fara autorizatii, vineri dimineata. Politistii au descins in patru locatii si au ridicat trei arme din locuintele suspectilor.
Oamenii legii au descins in patru locatii din judetul Timis, in casele unor barbati suspectati ca ar fi detinut nelegal arme. In urma perchezitiilor, in locuintele a doi suspecti, politistii au descoperit trei arme dintre care una cu glont, fabricata artizanal.
„Astfel, politistii au gasit la domiciliul unui barbat de 45 de ani doua arme neletale cu aer comprimat, iar la domiciliul unui tanar de 23 de ani o arma letala cu glont, confectionata artizanal, scrie tion.ro. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca acestia nu sunt autorizati sa detina arme letale sau neletale, fapt pentru care au procedat la ridicarea armelor in vederea continuarii cercetarilor. Totodata, au fost ridicate aproape 100 de alice calibrul 4,5 mm”, povestesc cei de la IPJ Timis.
Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

judetul timis ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009267 (s)