News Flash:

Arafat: Clujul a devenit un model, este un termen de referinta in dezvoltarea SMURD

29 Iunie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Secretarul de stat in MAI Raed Arafat considera ca judetul Cluj a devenit un model si un termen de referinta in dezvoltarea SMURD, fiind printre primele judete care a imbratisat ideea acestui serviciu, "care functioneaza in serviciul omului de rand".
Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la ceremonia de aniversare a 20 de ani de la infiintarea SMURD Cluj, ca in judet aspectele politice au fost lasate la o parte, iar autoritatile locale si judetene s-au implicat, impreuna, sa sprijine SMURD.
"Ce a facut Clujul? A devenit un model, ne uitam la el pentru mai multe aspecte in dezvoltarea SMURD, este un termen de referinta in dezvoltarea SMURD, fiind printre primele judete care au imbratisat ideea acestui serviciu si care au dus-o pentru a ajunge astazi unde suntem. Aspectele politice au fost lasate la o parte si autoritatile locale si judetene s-au implicat, impreuna, sa sprijine SMURD si au decis sa cumpere masini pentru ca SMURD sa mearga mai departe. Am vazut cum o comunitate a facut o schimbare totala si sa faca o relansare a sistemului si vedem, astazi, un SMURD cu mai multe echipaje, cu experienta foarte mare si care functioneaza in serviciul omului de rand din judetul Cluj", a spus Arafat.
Potrivit acestuia, este nevoie in continuare de SMURD, un serviciu care completeaza Ambulanta, in conditiile in care, la nivel judetean, functioneaza un dispecerat integrat intre ISU, SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta. Mediafax.ro

smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0808 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023040 (s)