News Flash:

Aproape 30 de tineri specialisti in sanatate propusi pentru a primi apartamente ANL

9 Noiembrie 2022
216 Vizualizari | 0 Comentarii
apartamente ANL

Una din problemele stringente ale Timisoarei in prezent este lipsa de locuinte disponibile si, adiacent, costurile in continua crestere ale chiriilor, lucruri de care se lovesc si tinerii care lucreaza in sanatate. Drept urmare, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, va inainta Consiliului Local Timisoara spre aprobare un proiect de hotarare prin care sunt propusi aproape 30 de tineri specialisti in sanatate pentru a primi in chirie locuinte ANL, intr-un bloc nou construit din zona Ion Ionescu de la Brad.
„Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta Timisoara este lipsa de apartamente si costul ridicat al chiriei. Avem foarte multe cereri la primarie de la persoane care ne roaga sa le repartizam o locuinta, dar, din pacate, nu avem destule spatii in proprietate pentru a le satisface. Tocmai de aceea salut acest proiect pe care municipalitatea timisoreana l-a realizat impreuna cu ANL. O comisie a selectat specialistii din sanatate care au cea mai mare nevoie de aceste apartamente noi, pe care le vor putea si cumpara peste un an. Ne concentram atentia pe aceasta problema si ne dorim ca in viitor sa pornim si alte proiecte cu ANL pentru constructia de locuinte pentru tineri”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.
Ordinea prioritatii pe lista a fost stabilita pe baza mai multor criterii, cum ar fi situatia locativa a solicitantului, vechimea solicitarii sau numarul de persoane aflate in intretinerea acestuia. 

Proiectul va fi dezbatut si votat in viitoarea sedinta de plen a Consiliului Local Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006006 (s)