News Flash:

Anuntul neasteptat facut de Radu Banciu, in direct

14 Iulie 2015
1452 Vizualizari | 1 Comentarii
banciu2
Realizatorul TV Radu Banciu s-a laudat singur la inceputul editiei de vineri a emisiunii sale, ''Lumea lui Banciu'', care a implinit patru ani, scrie reportervirtual.ro.
''Am incercat sa fim cat se poate de nepopulari. Am distrus toate canoanele televiziunii din toata lumea facand ceea ce face nu se face nicaieri in aceasta meserie. Emisiunea si-a pastrat un public cu totul si cu totul remarcabil, un public injurat, un public alungat, oameni despre care am vorbit de rau si oameni pe care nu i-am rugat sa revina. Mi-am ocarat colegii… este adevarat ca am avut dreptate, dovada ca au plecat cu totii de la B1 TV'', a declarat Banciu.
De asemenea, realizatorul TV l-a laudat si pe patronul B1 TV, Sorin Oancea, spunand ca niciun alt patron de la nicio alta televiziune nu ar fi tinut o emisiune ca a lui patru ani pe post. ''Este singura emisiune care nu s-a schimbat timp de patru ani fata de alte emisiuni.  M-am tot gandit daca as fi putut sa fac emisiunea aceasta la alt post de televiziune. Niciodata, niciunde. Cine ar fi rezistat – ca patron – cu asa ceva? Un politist m-a intrebat unde ma duc daca voi fi dat afara de la B1 TV. Evident ca nicaieri. Traian Basescu, Klaus Iohannis sau Victor Ponta daca ar suna pentru mine la televiziuni… nu m-ar angaja nimeni in momentul de fata pentru ca stiu ca ii pun pe toti cu botul pe labe'', a spus Banciu conform reportervirtual.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007296 (s)