News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Tarom dupa atentatul de la Bruxelles

24 Martie 2016
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1
Compania aeriana de stat Tarom a anulat si cursele de joi pe ruta Bucuresti-Bruxelles, dupa ce autoritatile belgiene au anuntat ca Aeroportul din Bruxelles va ramane inchis pentru a treia zi la rand, dupa atentatele teroriste de marti dimineata, soldate cu peste 30 de morti, au declarat miercuri, reprezentanti ai companiei aeriene.

Pasagerii care au cumparate bilete pe zborurile operate de compania aeriana pe ruta Bucuresti Bruxelles vor fi acceptati, fara costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre si dinspreAmsterdamParisLondraFrankfurt si Munchen. Masura s-a aplicat deja marti si miercuri.

Dupa producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirectionat zborurile catre Bruxelles. Pana la atentatele de marti, compania opera zilnic, in mod obisnuit, doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti-Bruxelles.

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in. Totodata, pune la dispozitia pasagerilor din strainatate numerele de telefon ale reprezentantilor Tarom de la Bruxelles si Amsterdam, pentru situatii de urgenta.

Tarom se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei (MAE) si cu reprezentantii ambasadelor Romaniei la Haga si in Belgia.

pasagerii bucuresti bruxelles tarom amsterdam paris londra frankfurt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005380 (s)