News Flash:

Andreea Mantea si Stefan Stan, impreuna la o nunta

20 Septembrie 2016
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea mantea
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac. Chiar daca au trecut trei ani de atunci, cantaretul inca nu a uitat-o, iar asta i-a dovedit-o weekendul trecut.


Vedeta TV si cantaretul s-au iubit cu patos, insa dupa ce Stefan Stan a calcat stramb, cei doi si-au luat adio de la relatie. Categorica din fire, Andreea Mantea nu a putut sa treaca peste amantlac, desi isi faceau planuri de nunta, iar Piedone, fostul primar al sectorului 4, urma sa le fie nas.


Au trecut trei ani de cand s-au despartit, dar Stefan Stan inca tanjeste dupa Andreea Mantea. Artistul si moderatoarea TV s-au intalnit la o nunta si au fost ca soarecele si pisica toata noaptea. In timpul evenimentului, bruneta a vorbit la microfon si l-a ”intepat” permanent, dar asta nu l-a descurajat pe artist.


Stefan Stan i-a cantat fostei sale iubite melodia ”My love”, insa ea l-a ignorat. Toata noaptea, artistul a privit-o pe Mantea cu melancolie, incercand sa-i arate cat de mult isi doreste sa o aiba, din nou, alaturi si nu este de mirare avand in vedere ce bine arata bruneta intr-o rochie neagra, lunga si decoltata!


A vrut copil cu ea, dar ea a ramas gravida cu altul


Stefan Stan si-a dorit mult ca Andreea sa-l faca tata, insa totul s-a terminat prea repede intre ei. Vestea ca a ramas insarcinata cu Cristi Mitrea l-a durut, deoarece spera ca el sa fie tatal copiilor ei.


"S-a bucurat pentru ea cand a aflat ca e insarcinata, dar mai ales cand a vazut cata bucurie ii ofera baietelul, insa are un mare regret, iar pentru asta si acum suspina", au declarat surse apropiate, la inceputul acestui an

stefan stan andreea mantea relatie cantat ignorat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006442 (s)