News Flash:

Andra a facut o criza de nervi. Vezi motivul

22 Iulie 2016
1700 Vizualizari | 0 Comentarii
andra imagini0
Una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, Andra Maruta, isi bulverseaza fanii de pe Internet cu un anunt provocator. Solista se declara dispusa sa renunte la un superb autoturism Mercedes in schimbul unui Like pe "noua" sa pagina de Facebook. In realitate, Andra a cazut victima aceleiasi tentative de frauda care a scos-o din minti pe Antonia Iacobescu.

Andra a declarat ca nu ofera nici o masina nimanui pe Facebook si ca se va adresa Politiei. "O sa raportez acest incident celor de la Facebook si la Politie. Nu e prima data cand mi se intampla acest lucru", a declarat solista. Ea si-a asigurat sustinatorii ca nu are nici o campanie care vizeaza atragerea de fani printr-un concurs de acest gen.

"Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotarat sa fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like paginii, sa distribuiti aceasta postare si sa lasati un comentariu cu «Partikip» (atentie trebuie scris cu k). Succes tuturor! Castigatorul il voi anunta pe 1 August. Va pup!", este mesajul care insoteste fotografia in care solista apare sprijinind un bolid Mercedes second hand, in parcarea unui dealer auto.

Cel mai probabil, Andra nu se afla in spatele acestei campanii inselatoare. Inaintea ei, a patit-o si Antonia. Solista aparea si ea intr-o imagine, pe o pagina de Facebook clonata. Mesajul care insotea fotografia era similar si ii sfatuia pe internauti sa aprecieze in numar mare noua pagina oficiala a cantaretei. Cu un simplu Like, toti fanii artistei se calificau pentru o tragere la sorti, in urma careia se puteau alege cu un Range Rover.

Mesajul mincinos s-a rostogolit ca un bulgare de zapada in mediul online. Pana sa-si dea seama Antonia, postarea stransese zeci de mii de Like-uri si tot atatia admiratori convinsi ca se vor alege cu o supermasina. Solista si-a potolit fanii cu un mesaj pe pagina sa reala de Facebook. „Dragii mei, dupa cum sttti, aceasta este singura mea pagina de Facebook oficiala! Asa ca va rog sa nu luati in seama toate mesajele de pe profile personale sau pagini create care se dau drept mine. Ba mai mult, va rog sa le dati report! Dati REPORT, eu nu am facut si nu voi face niciodata astfel de concursuri! Multumesc", a scris Antonia la mai bine de trei saptamani de la lansarea in eter a campaniei.

andra facebook politie partikip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006497 (s)