Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Selena Gomez si Orlando Bloom, prinsi impreuna de paparazzi

Selena Gomez si Orlando Bloom
Cei doi au incercat sa-i induca in eroare pe urmaritori, mergand la cativa metri unul de celalalt, fiecare cu alt partener, in aeroportul din Los Angeles. Tentativa lor a esuat.
Mai sunt impreuna sau nu Selena Gomez si Justin Bieber? Greu de spus. Desi periodic sunt vazuti impreuna, ca si cum ar programa acest joc "de-a v-ati ascunselea" cu fotoreporterii, cei doi nu dau semne serioase ca ar forma din nou un cuplu. Iar pozele publicate ieri de ziarul britanic Daily Mail, in care cantareata apare in compania actorului Orlando Bloom, dau de inteles ca Justin face parte din trecutul cantaretei. 
Despre Selena Gomez si Orlando Bloom si-au facut luni aparitia la aeroportul international din Los Angeles. Desi erau impreuna, ei au incercat o stratagema care sa-i pacaleasca pe paparazzii vigilenti. Cei doi au mers la distanta de cativa metri unul de celalalt, fiecare cu alt partener, in timp ce actorul incerca sa-si acopere chipul cu palaria trasa pe ochi.
Presa internationala a mai scris si in alte dati ca Selena si Orlando ar fi impreuna. Fostul sot al supermodelului Miranda Kerr a avut o confruntare cu Justin Bieber la sfarsitul lunii iulie, intr-un bar din Ibiza. Orlando Bloom a fost filmat in timp ce incerca sa-l loveasca cu pumnul pe Bieber, dupa ce cantaretul canadian l-ar fi numit "nemernic", scrie Daily Mail.
In imaginea surprinsa de paparazzi, Orlando Bloom incearca sa se ascunda sub palaria trasa pe ochi, in timp ce Selena, aflata in fata lui, merge cu capul plecat, alaturi de o alta persoana. Planul lor de a trece neobservati nu a functionat
La scurt timp dupa incident, care a avut loc in fata restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta sotie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentand astfel zvonurile potrivit carora cantaretul s-ar fi intalnit cu modelul in 2012, cand aceasta inca forma un cuplu cu actorul britanic.
Mai mult timp, in presa a circulat zvonul ca modelul Miranda Kerr s-ar fi intalnit cu Justin Bieber, dupa unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012. Eva.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu