Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 42    0

ANI cere urgentarea judecarii dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis

klaus johanis
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a cerut instantei supreme, miercuri, sa judece mai repede dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, considerand ca judecata ar trebui sa aiba loc inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, nu la doua zile dupa, respectiv in 18 noiembrie.
ANI a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie mai multe documente in sustinerea cererii de schimbare a termenului de judecata a dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis, stabilit pentru 18 noiembrie, la doua zile dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Instanta suprema urmeaza sa decida daca mentine data stabilita initial pentru judecarea dosarului lui Klaus Iohannis sau daca procesul incepe inainte de terminarea alegerilor prezidentiale.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, marti, ca in 18 noiembrie sa inceapa judecarea recursului declarat de Agentia Nationala de Integritate (ANI), dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat castig de cauza primarului Sibiului, Klaus Iohannis, in dosarul de incompatibilitate. In 30 septembrie, ICCJ a admis in principiu judecarea recursului declarat de ANI la decizia Curtii de Apel Alba-Iulia.
 Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu