Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 32    0

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul plangerii DNA impotriva lui Radu Mazare

radu mazare
Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in rem (pentru fapta) in cazul plangerii penale depusa de DNA impotriva primarului Constantei, Radu Mazare.
Informatia a fost confirmata vineri pentru AGERPRES de reprezentanti ai Parchetului General.
In 15 septembrie, DNA a formulat fata de primarul Constantei, Radu Mazare, un denunt pentru savarsirea infractiunii de presiuni asupra justitiei, in urma unor declaratii publice facute de acesta.
"Ca urmare a unor declaratii publice facute, la data de 12 septembrie, de primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, persoana avand calitatea procesuala de inculpat in dosarul nr. 2/ P/ 2014 aflat in faza de urmarire penala, Directia Nationala Anticoruptie a formulat fata de acesta un denunt pentru savarsirea infractiunii de presiuni asupra justitiei, prevazuta si pedepsita de art. 276 Cod Penal. Denuntul a fost formulat in temeiul dispozitiilor art. 290 combinat cu dispozitiile art. 289 C.pr. pen. si a fost inaintat, la data de 15 septembrie 2014, catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, spre competenta solutionare", se arata intr-un comunicat al DNA transmis la acea data AGERPRES.

Citeste si...

2 Octombrie 2014
 1222    0
2 Octombrie 2014
 1514    0
2 Octombrie 2014
 1171    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu