Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 39 minute
 13    0

Dinamo s-a calificat chinuit in optimile Cupei Romaniei

Dinamo Bucuresti a avut nevoie de prelungiri pentru a obtine calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana la fotbal, miercuri seara, cand a invins formatia de liga secunda AFC Fortuna Poiana Campina cu scorul de 5-2 (0-0, 2-2), pe stadionul ''Ilie Oana'' din Ploiesti. 
Poiana a deschis scorul prin ex-dinamovistul Ionut Cioinac (51), indepartat de la echipa din Soseaua Stefan cel Mare dupa ce a marcat un autogol si a comis un penalty in meciul din primavara cu Viitorul Constanta (1-2). Dinamo a intors scorul, prin ''dubla'' lui Dorin Rotariu (61, 63), dar campinenii au restabilit egalitatea, prin Valentin Munteanu (71), si meciul a ajuns in prelungiri. Echipa lui Flavius Stoican a inceput in forta timpul suplimentar, marcand de trei ori, prin polonezul Kamil Bilinski (91, 96) si Dorin Rotariu (111). 
Tot miercuri s-au mai calificat in optimi CFR Cluj (2-0 cu Viitorul Axintele), FC Brasov (3-1 cu Chindia Targoviste), Ceahlaul Piatra Neamt (5-1 cu SC Bacau, dupa prelungiri) si Petrolul Ploiesti (3-0 cu Unirea Jucu). Marti au obtinut biletele pentru faza urmatoare Pandurii Tg. Jiu, Otelul Galati, CSMS Iasi, Rapid CFR Suceava, ASA Tg. Mures si Rapid Bucuresti. 

Citeste si...

24 Septembrie 2014
 1389    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu