Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 43    0

INCREDIBIL! Gemenii pedofili Calapis au SCAPAT de inchisoare

Alexandru Calapis
Trimisi in judecata de procurorii DIICOT sub acuzatia de pornografie infantila prin sisteme informatice, gemenii Adrian si Alexandru Calapis, din Sannicolau Mare, au primit sentinta finala a judecatorilor Curtii de Apel Timisoara: 3 ani de inchisoare cu suspendare, scrie opiniatimisoarei.ro.
In prima instanta, la Judecatoria Sannicolau Mare, cei doi frati primisera 1 an si 7 luni, tot cu suspendare si plata unor despagubiri.
Culmea, saptamana trecuta, unul dintre frati a fost chemat la audieri la Sectia 1 Politie Timisoara dupa ce o fata de 15 ani a sustinut ca acesta ar fi urmarit-o zile la rand, iar mama copilei a depus plangere pentru hartuire.
Cei doi tineri, amandoi studenti, fiii unui cunoscut avocat, care si-a si aparat odraslele in fata instantei, au fotografiat mai multe fetite dezbracate, iar apoi au pus pozele pe internet. Totul a iesit la iveala cand una dintre copile, din Sannicolau Mare, a decis sa marturiseasca parintilor ce i s-a intamplat. Tatal fetei a cerut ajutorul procurorilor DIICOT Timisoara.
sursa: Opiniatimisoarei.ro

Citeste si...

24 Septembrie 2014
 1419    0
24 Septembrie 2014
 1431    0
24 Septembrie 2014
 1360    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu