Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 16    0

Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC, cu 2,2 milioane de semnaturi

Klaus Iohannis
Presedintele PNL Klaus Iohannis si-a depus sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din partea ACL, cu 2,2 milioane de semnaturi de sustinere, in prezenta simpatizantilor si membrilor de partid, cu intarziere de o ora fata de cea anuntata pentru eveniment.
UPDATE - Iohannis, la depunerea candidaturii: E  vremea faptelor, eu sunt mai putin un om al vorbelor
"Acum a venit vremea faptelor, oamenii ma cunosc. Sunt mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor. Vreau sa candidez pentru a face altfel de politica in tara noastra. Mai putin spectacol, mai putina galagie, mai multe solutii pentru oameni, pentru Romania. Eu nu am in spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de institutii. Eu am in spate echipa Aliantei Crestin Liberale si cele peste doua milioane doua sute de mii de alegatori care au semnat pentru mine", a spus Iohannis, la iesirea de la BEC.
"Acum am intrat pe drumul drept spre presedintia Romaniei, multumesc celor peste doua milioane doua sute de mii de alegatori care au semnat pentru mine", a spus Iohannis la iesirea de la BEC. Mediafax.ro

Citeste si...

18 Septembrie 2014
 1440    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu