Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Statul Islamic ii raspunde lui Obama intr-o inregistrare video: "Lupta abia a inceput: va urma" - VIDEO

Statul Islamic a publicat o inregistrare video care pare sa raspunda promisiunii presedintelui american, Barack Obama, de a "distruge" gruparea, relateaza Washington Post, in editia electronica de miercuri.
"Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak", a declarat Obama, intr-un discurs rostit in urma cu o saptamana, la Casa Alba.
"Obiectivul nostru este clar: vom slabi si intr-un final vom invinge Statul Islamic", a subliniat presedintele american, apreciind ca jihadistii sunniti care au decapitat doi jurnalisti americani apartin "unei organizatii teroriste care nu are alta viziune decat masacrul celor care i se opun".
Publicat de centrul media Al-Hayat, care a difuzat si inregistrarile cu decapitarile a doi jurnalisti americani, filmul de 52 de secunde este o succesiune de imagini cu explozii in slow-motion, combatanti care trag cu mitraliere, flacari si masini aruncate in aer de bombe, toate pe fundalul unei muzici apocaliptice.
Inregistrarea include si cadre cu Obama care sustine ca trupele americane nu se vor intoarce sa lupte in Irak, precum si imagini cu fostul presedinte George W. Bush dupa invadarea Irakului, cu faimosul banner "Misiune Indeplinita".
Nimeni nu vorbeste in aceasta inregistrare video, care se termina cu urmatoarele cuvinte care apar succesiv pe ecran: "Flacarile Razboiului: Lupta abia a inceput", "va urma". Mediafax.ro

Galerie Video

Citeste si...

17 Septembrie 2014
 1114    0
14 Septembrie 2014
 1232    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu