Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 33    0

Putin vrea sa refaca Imperiul Rus, care sa includa Ucraina, Republica Moldova si Tarile Baltice, afirma senatorul republican John McCain

Vladimir Putin vrea sa restabileasca vechiul Imperiu Rus, care sa includa Ucraina, R. Moldova si Tarile Baltice, a declarat senatorul republican John McCain, calificand drept "rusinos" refuzul Occidentului de a furniza Ucrainei armament si informatii militare.
Presedintele rus Vladimir Putin a dobandit "de facto controlul asupra estului Ucrainei", a declarat McCain, un membru influent al Comisiei pentru Afaceri Externe din Senat, intr-un interviu acordat CNBC.
"Calculeaza de la zi la zi", a declarat el, referindu-se la miscarile lui Putin, "care este reactia la ceea ce face". El a adaugat ca in opinia sa, scopul lui Putin este sa "restabileasca vechiul imperiu rus, care include Ucraina, R.Moldova, tarile baltice". "Apoi va profita de ceea ce percepe ca fiind o slabiciune. Si aceasta poate conduce la crize foarte grave", a adaugat el.
Congresmenul a mers in Ucraina in repetate randuri pentru a-si exprima sprijinul fata de aceasta tara. In decembrie, el s-a adresat protestatarilor proeuropeni care cereau inlaturarea de la putere a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu