Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 42    0

Cum combat vedetele CELULITA

cameron diaz

Dieta anticelulita este, in prezent, obsesia femeilor din lumea intreaga dornice sa combata nesuferita coaja de portocala.

Daca noi ne tulburam intr-o masura relativa in privinta celulitei, viata vedetelor graviteaza in jurul ei.

Sfaturile privind dietele anti-celulita abunda in lumea vedetelor. Adelina Pestritu si Andreea Mantea tin coaja de portocala in frau cu ajutorul impachetarilor, Mihaela Radulescu urmeaza un regim alimentar fara prajeli si zahar, Andreea Raicu a renuntat la carne pentru un corp perfect, iar Oana Turcu apeleaza la remedii naturiste, precum masajul cu ulei de rozmarin.

Cat despre vedetele din strainatate, ele iti povestesc metodele lor speciale mai jos!

1. Jessica Alba
 
Jessica Alba nu a avut niciodata probleme de greutate, singurele momente cand a luptat acerb cu kilogramele fiind perioadele post-partum. Actrita nu pune foarte mare accent pe dieta pentru remodelarea corporala, insa face sport: box, tenis si yoga.

In acest fel poate manca orice isi doreste (in cantitati moderate) si nu risca sa dezvolte celulita.

2. Cameron Diaz
 
Atletica actrita Cameron Diaz a ajuns sa fie obsedata de trupul ei, in special dupa ce s-a cuplat cu un sportiv musculos, jucator de baseball.

Asadar, Cameron are grija sa arda de doua ori mai multe calorii decat mananca prin ore indelungate de sport, de la fitness si jogging, pana la schi nautic si alte sporturi practicate in general de barbati.

Principiul alimentar de la care nu se abate Cameron Diaz niciodata presupune consumul frecvent de frunze verzi, care furnizeaza organismului vitamine si nu se transforma in grasimi dupa ce sunt consumate.

3. Madonna
 
Madonna a facut un mod de viata din lupta permanenta cu excesul ponderal si cu celulita. Planul de atac vizeaza atat o dieta macrobiotica, bazata pe uleiuri vegetale, fructe, legume, soia si cerale, cat si foarte mult sport.

Madonna este pasionata de yoga. In plus, face jogging in fiecare dimineata pe stomacul gol, pentru arderea mai rapida a grasimilor si tonifierea optima a muschilor.

4. Halle Berry
 
Halle Berry este una dintre actritele care demonstreaza ca varsta nu are nicio legatura cu frumusetea. Starul american se mentine cu ajutorul unei diete bogate in fructe si seminte integrale (pe care a inceput-o din cauza diabetului de care sufera).

Celulita ii este straina lui Halle gratie orelor de yoga zilnice, dar si datorita antrenamentelor de fitness cu instructorul vedetelor Harley Pasternak.

5. Eva Longoria
 
Eva Longoria este o frumusete latina veritabila, cu o tendinta accentuata de "solduri late". Iata de ce actrita din "Neveste Disperate" este nevoita sa urmeze un plan anti-celulita eficient, care sa tina coaja de portocala departe de coapsele ei.

Eva mananca foarte sanatos, in special preparate mediteraneene si mexicane (condimentele picante accelereaza metabolismul). In afara de dieta, superba Longoria apeleaza la un set de exercitii banale si accesibile tuturor: genuflexiunile.

Ele ii mentin trupul tonifiat si i-au adus titlul de "cel mai sexy corp de la Hollywood".

www.ele.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu