Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Basescu: Prezidentialele aduc o armata de nulitati. Diaconescu, cel mai potrivit de presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sinaia, ca prezidentiale aduc pe scena politica o armata inteaga de nulitati care cred ca pot fi presedinti ai Romaniei, el pledand pentru Cristian Diaconescu si spunand ca are, in opinia sa, profilul si pregatirea pentru aceasta functie.
Traian Basescu a aratat, in discursul sustinut la Congresul Organizatiei de femei a PMP, ca acest partid a fost unul ”fraged” in alegerile europarlamentare, si a marturisit ca in proiectia pe care a facut-o, inainte de infiintarea formatiunii, nu isi punea problema intrarii PMP in competitia electorala in 2014.
”Iata ca ati trecut cu succes de prima competitie si va pregatiti de urmatoarea, cea pentru prezidentiale, care aduce pe scena politica o armata inteaga de nulitati care cred ca pot fi presedinti ai Romaniei. Nu am sa ii enumar, pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, azi”, a comentat Basescu.
El a mai mentionat ca a optat pentru varianta Cristian Diaconescu, cand a fost consultat inainte de Congresul de alageri din PMP, precizand ca acesta a fost secretar de stat, ministru de Externe, ministru de Justitie. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu