Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 61    0

Vrei bani și libertate? Videochatul poate fi jobul viitorului pentru tine

Heylux Ia i 1

Sigur îți dorești să uiți de orice problemă materială și să simți eliberată de griji. Cred că meriți lucrul ăsta, pentru că ești tânără, frumoasă, ai toată viața înainte. Joburile obișnuite sunt însă departe de a-ți putea oferi o astfel de șansă. Partea bună e că  există o variantă excelentă pentru tine: videochatul premium.

Mai întâi, hai să facem cunoștință! Sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Promovăm independența financiară și libertatea pentru persoane exact ca tine: entuziaste, dornice să realizeze ceva important.

Așadar, ai o alternativă extraordinară: o colaborare care îți dă tot ce ai nevoie. Și tu poți profita de ea chiar acum, la fel ca zeci de alte modele care fac asta deja. Vrei mai multe detalii? Ți le dau eu chiar acum!

Câștigă și tu mii de euro pe lună!

Ca să-ți faci idee despre cât îți iese ca model, îți spun media încasărilor de la Heylux. În studioul nostru, modelele fac, de obicei, undeva la 4.000, 5.000 de dolari pe lună. Vorbesc aici de colegele care au măcar un an în domeniu.

Ca model începător, începi să faci 1.000-1.500 de dolari lunar. Pentru primele 10 săptămâni îți dăm și comisionul excepțional de 70%, ca să reușești să te bucuri de succesul tău. Pe măsură ce înțelegi tot mai bine cum funcționează domeniul și ce ai de făcut, obții tot mai mulți bani.

Partea cea mai avantajoasă la jobul ăsta e că încasările tale nu au limite. Nu vine nimeni să-ți impună un plafon, că n-ai voie să treci de o anumită sumă. Dacă ești motivată și te concentrezi pe oportunitatea asta, ai și tu șansa să te duci spre 5.000 de dolari lunar sau chiar mai mult.

Recordul de încasări al unui model de la noi este de 106.040 dolari într-o lună la studio. Probabil ți se pare o sumă enormă, dar avem și alte modele care câștigă zeci de mii în fiecare lună.

Așa cum reușesc ele, poți și tu. Nu din prima, desigur, pentru că vreau să fiu sinceră cu tine. Succesul apare treptat, o să-ți meargă din ce în ce mai bine. Esențial este să-ți dorești mult să-ți schimbi viața, să ajungi și tu la independență financiară.

Distrează-te pe banii admiratorilor!

Partea și mai frumoasă a jobului de model e că, de fapt, nu chiar muncești. Mai mult e vorba de distracție. Colegele noastre cu recorduri în încasări vin la studio exact cu ideea asta în minte: să se simtă bine online, pe banii altora.

Asta caută și membrii site-urilor de videochat: o companie plăcută. Prin ținute de bun gust, atenție la felul în care arăți și conversații de calitate, le poți oferi și tu asta. Totul se întâmplă virtual, n-o să te întâlnești niciodată în realitate cu oamenii ăia. Deci poți fi cât se poate de relaxată.

Distrează-te și numără-ți banii în cont! Crezi că te descurci cu așa ceva? Eu cred că da, o să faci o treabă bună. E nevoie doar să începi și să continuăm împreună. La Heylux, te ajutăm prin 14 colege trainere, care te învață tot ce ai nevoie.

Sună bine? Hai să ne auzim la telefon! Iar dacă vrei să te muți în Iași, îți garantăm noi cazarea gratuită timp de 2 luni. Abia aștept să te cunosc și să facem planuri mari împreună! O zi minunată ca tine îți doresc!

Contact Heylux Iași

Telefon: 0744 337 711

Galerie Foto

Citeste si...

9 Ianuarie 2023
 562    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu