Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 69    0

Feli, decizie radicala la 36 de ani. Artista are de gand sa adopte un copil

Feli

Feli, aceasta zana foarte iubita de catre Dumnezeu este una dintre cele mai sincere si asumate artiste de la noi. Feli este o fire sensibila, boema, iar de cand a aparut Nora Luna in viata ei, lucrurile au luat o intorsatura minunata. Acum, artista se gandeste serios sa adopte un copil. Totusi, pe cat de simplu poate parea, pe atat de complicat este intregul proces.
Feli a fost invitata recent in podcastul lui Horia Brenciu. Cei doi au rezonat foarte bine, iar discutiile au durat ore intregi. Atmosfera nu a fost deloc una rigida ci, din contra, cei doi au discutat ca niste doi buni prieteni. Feli a abordat diferite subiecte, de la cariera, la obstacolele pe care le-a intalnit de-a lungul vietii si pana la decizia de a adopta un copil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca artista este topita dupa fetita ei, Nora Luna si nu exclude posibilitatea de a adopta, in viitorul apropiat, un copil.

„Eu acum, in momentul asta, si imi asum lucrul asta, nu mai simt sa mai vina asa, prin corp, inca un frate sau o sora pentru Nora. Dar imi doresc sa adopt. Inca nu simt ca-i momentul, ca nu stiu cum se face treaba asta si daca suntem pregatiti. E foarte delicata treaba asta cu adoptia. Ne dorim, dar ne e frica inca. Pentru ca am vazut cazuri in care s-au facut diferente intre copilul nascut si copilul adoptat, indiferent de varsta.

E foarte „risky”. Cu totii vrem o bila alba acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la baza, in instinctul lui de supravietuire, vrea sa faca el ceva ca sa-i fie bine mai incolo. Eu imi doresc din toata inima sa fac pasul asta si Catalin la fel, dar mie mi-e sa nu facem diferenta intre copii.”, a declarat Feli, in cadrul podcastului gazduit de Horia Brenciu.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu