Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Politistii au oferit cadouri unor eleve cu rezultate de exceptie la invatatura, la Resita

Politistii caraseni au rasplatit, sambata, efortul a doua eleve talentate si foarte bune la invatatura, dar cu o situatie financiara mai putin favorabila.
Inspectoratul de Politie al judetului Caras-Severin a demarat, in aceasta perioada, o serie de activitati dedicate Zilei de 1 Iunie. 
'Traim cu totii aceasta sarbatoare cu emotii si ne-am gandit, ca printre aceste activitati, sa aducem un cadou si unor elevi deosebiti. De data aceasta este vorba de doua fetite din municipiul Resita. Ne-a fost destul de greu sa alegem, pentru ca, din fericire, municipiul Resita si judetul Caras-Severin au rezultate foarte bune din partea elevilor, in diferite domenii', a declarat Dan Bortis, sef Serviciu Cabinet, din IPJ Caras-Severin.
Una dintre eleve, de la Colegiul National Traian Lalescu, se numeste Elena Teodorescu si a incheiat ultimul an scolar cu media 9,94, a obtinut locul I la Olimpiada de Fizica - etapa judeteana, dar si Medalia de Onoare la etapa nationala a aceleasi olimpiade. Cea de-a doua eleva este de la Liceul de Arte Sabin Pauta, o tanara speranta in arta muzicala, Adelisa Motoca. 
'IPJ Caras-Severin este alaturi de copii. Noi am derulat aceasta actiune si pentru a-i atrage mai mult de institutia noastra. In semn de apreciere pentru rezultatele lor de exceptie, am dorit sa le facem o bucurie si, desigur, sa le uram succes pe mai departe. Alaturi de noi s-au aflat si partenerii nostri, International Police Association-Region 1 Caras-Severin, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual, Sindicatul Politistilor din Banat si Sildicatul Liber al Politistilor din Caras-Severin', a afirmat inspectorul sef al IPJ Caras-Severin, comisarul-sef Viorel Avram. 
'Pasiunea mea pentru fizica a inceput, de fapt, cu matematica, pe care, probabil, o mostenesc de la parintii mei. Fizica imi place pentru ca se foloseste foarte mult de logica si te ajuta sa cunosti ceea ce e in jurul tau', a declarat Elena Teodorescu.
La formarea copiilor au contribuit atat mediul familial, cat si cel scolar, la care se adauga si munca elevilor, au precizat mamicile celor doua fete. AGERPRES

Citeste si...

1 Iunie 2014
 4102    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu