Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 41    0

Anamaria Prodan, acuzata de viitoarea soacra ca a despartit-o si pe ea in trecut de un barbat. „Doamna Peng ma confunda”

Ana Prodan

Anamaria Prodan face ce face si ajunge din nou in centrul atentiei. Daca pana acum scandalul este intre ea si fostul sot, de data asta, a aparut in prim plan si Silvana Peng, mama iubitei unuia dintre copiii lui Laurentiu Reghecampf. Femeia ii aduce acuzatii grave la adresa sexy impresarei, iar asta a fost motivul pentru care scandalul a escaladat mai mult ca niciodata. 

Anamaria Prodan a fost acuzata de Silvana Peng, ''cuscra'' lui Laurentiu Reghecampf ca si ea a fost in locul Corinei Caciuc in urma cu 13 ani atunci cand l-ar fi despartit pe antrenor de fosta lui sotie, Mariana Pfeiffer, cu care are un copil, pe Luca Reghecampf, iubitul Asianei Peng.
Anamaria Prodan a negat acest lucru si a marturisit pe retelele de socializare ca Silvana Peng nu cunoaste situatia de acum 13 ani dintre ea si Laurentiu Reghecampf.

''Doamna Peng ma confunda! Probabil a stat in China si nu stie situatia lui Reghe de acum 13 ani. Tantalaul meu sot urla in gura mare ca am invatat-o pe doamna Peng sa-l faca de ras! Eu ca mama nu-s de acord cu ce face Reghe! O fata crescuta in cultura chinezeasca nu are cum sa stea in lumea lui Reghe, nu are cum sa stea langa asa ceva sau sa fie asociata cu asa ceva'', a scris Anamaria Prodan pe retelele de socializare.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu