Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Andreea Esca, declaratii despre cel mai trist moment din viata ei. „Nu mai puteam sa zambesc”

Andreea Esca

Andreea Esca a fost mereu transparenta cu publicul. Vedeta a fost printre primele persoane publice din Romania care a anuntat ca are Covid. Fanii Andreei au fost destul de sceptici la inceput cand au auzit; ba chiar unii s-au grabit sa o acuze ca a primit bani pentru a spune asta. Cert este ca Andreea Esca nu s-a lasat pana cand nu i-a pe convins pe toti ca totul este cat se poate de grav si de real.


Andreea Esca a trecut destul de usor prin boala, insa sotul ei a fost destul de rau. Prezentatoarea stirilor de pe PRO isi aminteste si acum prin ce momente de panica a trecut. Totul este atat de proaspat in memoria Andreei, incat a decis sa mai traga un semnal de alarma. Andreea Esca este speriata de ceea ce prezinta zilnic la stiri si de rapoartele Covid, a transmis la un moment dat un mesaj in care le atrage atentia tuturor cu privire la gravitatea situatiei. 

”In cazul sotului meu lucrurile s-au intamplat mult mai grav. Pentru mine ceea ce i s-a intamplat lui a fost o mare surpriza. Asa cum multi se gandesc, avem in minte ca forma grava a acestei boli o fac cei oameni care au niste boli cronice”, spunea la acea vreme Andreea Esca, potrivit Click!.


„Plamanii lui au fost extrem de afectati intr-un timp extrem de scurt. Organismul a reactionat violent intr-un timp scurt. A ajuns la terapie intensiva unde a stat foarte multe zile. A avut nevoie de ventilatie mecanica non-invaziva. A fost un cosmar pentru el. Imi spunea ca nu mai poate, ca il dor toate si crede ca asa arata iadul. Masa musculara i-a scazut incredibil. In doar o saptamana si ceva a slabit opt kilograme”, a mai declarat atunci Andreea Esca. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu