Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Fostul sot al lui Kim Kardashian si-a schimbat radical numele in buletin. ”De azi nu mai sunt... ”

Kanye si Kim

Cere si ti se va da! Pe premisa asta a mers si Kanye West, fostul sot al lui Kim Kardashian. Sute de milioane de fani vor trebui sa se obisnuiasca de acum incolo cu noul nume al acestuia care nu este deloc unul complicat. Desi multi se intreaba ce l-a facut pe rapper sa recurga la un astfel de gest, Kanye nu a dat nicio explicatie si lasa ca misterul sa pluteasca in aer in continuare.

Divortul nu i-a prea priit lui Kanye West. Rapperul vrea sa lase totul in trecut si deja a facut primul pas. Kanye a renuntat complet la numele lui si a trecut de la Kanye Omari West la... Ye. Kanye s-a gandit la acest nume pentru ca de ceva ani a tot lansat incaltaminte sub acest brand, iar astfel, fanilor le-ar fi mult mai usor sa se obisnuiasca cu el. Kanye este constient ca numele lui are in spate o imagine puternica si ca aceasta schimbare va genera mult venit in conturile lui.

Kanye a completat acum cateva saptamani toate actele necesare si se pare ca a facut aceasta schimbare din motive personale. Kanye nu are de gand sa pastreze niciun nume dintre cele actuale, potrivit documentelor depuse la Curtea Superioara din Los Angeles. Kanye a completat actele de pe 11 august, dar abia la jumatatea lunii septembrie si-a facut curaj sa le depuna. Nu este pentru prima data cand fostul sot al lui Kim doreste sa renunte la numele lui. In 2018, acesta posta pe Twitter un mesaj prin care ii informa pe toti: ”Nu mai sunt Kanye West... de azi, sunt Ye.” 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu