Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

O reteta simpla si DELICIOASA: Chiftelute de legume si cascaval

Se prepara rapid din dovlecei si mazare si sunt foarte gustoase!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor
Calorii: 320.
Ingrediente
4 dovlecei potriviti
100 g cascaval
3 linguri cu faina
2 linguri cu pesmet
2 oua
1 cescuta cu mazare congelataƒ
marar
piper
sare
ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare, adauga sare si lasa-i cinci minute.
2. Pune mazarea la fiert in apa cu sare. Stoarce de apa dovleceii rasi si amesteca-i cu cascavalul ras, ouale si faina, scrie ecuisine.ro.
3. Adauga mararul, mazarea si pesmetul, potriveste de sare si piper. Amesteca din nou, apoi modeleaza chiftele plate mai maricele.
4. Prajeste chiftelele in baie de ulei incins, cate doua minute pe fiecare parte sau pana ce se auresc. Scoate-le pe hartie absorbanta.
TRUC: De ce trebuie sa fie uleiul foarte incins? Ca tot ceea ce prajesti sa nu se imbibe de grasime: uleiul fiind incins, se creeaza imediat o crusta.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu