Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 43    0

Accident mortal pe A1. Un copil de 3 ani și un bărbat de 45 au murit

Un accident extrem de violent s-a produs în seara zilei de joi, 25 februarie, pe Autostrada A1 Arad-Timișoara. Șoferul vinovat nu avea permis de conducere.

Imediat după producerea tragediei, Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac a fost sesizat referitor la acest incident de pe A1, km 526, calea 1 (sens de mers Timișoara-Arad). În incident au fost implicate două autoturisme, într-unul aflându-se șapte persoane iar în celălalt o persoană, transmite aradon.ro.

Primul autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul median, după care a rămas pe partea carosabilă și a luat foc. Ulterior, un autoturism care se deplasa în același sens de mers, a intrat în coliziune cu primul autoturism.

Victime: patru minori și trei adulți

La fața locului au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani și un bărbat de 45 de ani. Alte 5 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care 3 minori, cu vârste între 2 – 14 ani și 2 adulți, de 20 și 29 de ani.

„Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad, conform aradon.ro.

Citeste si...

24 Februarie 2021
 639    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu