Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Credit online in 2021. Credit direct pe card cu 0 dobanda

vreau urgent credit

Cu siguranta ca toti ne-am aflat odata si odata in sutiatia de a avea nevoie de bani pe o perioada scurta sau mai putin scurta de timp. Am incercat sa apelam la familie, la prieteni, la rude, unii sarind in ajutor, insa altii nu. Iar acum sunteti din nou intr-o astfel de situatie, avand nevoie de o suma de bani obtinuta rapid pentru o perioada destul de scurta de timp.

De retinut faptul ca exista si institituii nebancare ce va pot oferi imprumuturi si cu dobanda de 0%. Ce este o institutie nebancara? O institutie nebancara reprezinta o societate ce poate oferi credite persoanelor de pe teritoriul Romaniei, la o dobanda ceva mai mare decat la bancile nationale. Sumele ce pot fi imprumutate variaza in functie de ifn-ul ales, cea mai mica suma imprumutata fiind de 100 lei, iar suma maxima ce poate fi imprumutata fara giranti sau garantii imobiliare este de 10.000 lei.

In cazul in care aveti nevoie de o suma mult mai mare de bani, trebuie sa fiti constienti de faptul ca va vor fi solicitate garantii imobiliare, vorbind aici de terenuri intravilane, extravilane sau casa, apartament. In acest caz, suma maxima ce poate fi imprumutata ajunge pana la 900.000 lei. Dobanda poate varia si incepe de la 1.2%. Insa, de ce diferenta atat de mare dintre dobanzi, tinand cont de faptul ca o banca va poate acorda imprumut cu o dobanda de doar 5% pe an, in timp ce un ifn va poate imprumuta la o dobanda incepand de la 1.2% pe zi.

Principala explicatie ar fi reprezentata de faptul ca aceste institutii tip IFN pot oferi credite si persoanelor ce figureaza cu un istoric negativ in Biroul de Credit. Asadar, in cazul in care va aflati in nefericita situatie de a aparea in Biroul de Credit, tot puteti contracta imprumuturi.

Al doilea lucru de care trebuie sa tineti cont este reprezentat de faptul ca ifn-urile va pot oferi doar imprumuturi pe termen mediu si scurt, de aici si dobanzile destul de mari pe care acestia le aplica pentru creditele lor.

Imprumutul cu 0 dobanda

Exista foarte multe IFN-uri care ofera o dobanda de 0% pentru primul credit contractat, spre a va putea atrage ca eventuali clienti si pentru a va putea obisnuit cu usurinta obtinerii unui astfel de imprumut. Tocmai de aceea majoritatea institutiilor creditoare se intrec in rapiditatea oferirii imprumutuilor. Insa, trebuie sa stii ca daca vrei sa te bucuri de dobanda 0%, ar trebui sa fii la primul credit contractat la acea institutie, iar perioada de rambursare a creditului sa nu depaseasca 30 de zile. In cazul in care va doriti o suma mai mare de imprumutat la o dobanda de 0%, trebuie sa verificati oferta fiecarei astfel de institutii, deoarece fiecare si-a fixat o suma limita pentru acordarea unui imprumut cu dobanda de 0%.

Asadar, in cazul in care esti in cautarea unui credit cu dobanda 0, trebuie sa consulti intregul nostru articol si sa stii ca indeplinesti minimele criterii pentru acordarea unui astfel de credit. Odata ce ai vazut ca indeplinesti aceste minime conditii, poti trece la verificarea ofertelor fiecarui ifn, in final urmand sa completezi o aplicatie online, ca ziua urmatoare banii sa iti fie virati direct in contul tau bancar.

Citeste si...

11 Februarie 2021
 548    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu