Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 40    0

Circulatie cu restrictii pe pasajul rutier de la iesire din Timisoara spre Sacalaz

pod sacalaz

Timp de doua zile, pe pasajul rutier aflat la iesire din Timisoara, spre localitatea Sacalaz, se va circula cu restrictii, anunta primaria.

„Primaria Timisoara a preluat de la Ministerul Transportului in anul 2017 Drumul National 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF. In urma verificarilor in teren s-au constatat defectiuni majore la rosturile de dilatatie care puneau in pericol desfasurarea in conditii de siguranta a circulatiei rutiere, fiind necesara o interventie de urgenta, intr-o prima etapa, pentru remedierea provizorie a defectiunii aparute„, transmite Primaria Timisoara.

Pentru a permite realizarea lucrarilor la rosturile de dilatatie, Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara a aprobat restrictionarea circulatiei pe pasaj, in data de 14 august 2019 si in data de 16 august 2019, de la ora 7 dimineata pana la ora 24.

In etapa a doua se va proceda la inlocuirea definitiva a acestor rosturi cu unele noi, urmand a se comunica perioada in care se vor efectua aceste lucrari.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu