Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 76    0

VIDEO - Masca de fata pentru ten mai alb

ten

Masca de fata care albeste tenul este destul de dificil de realizat avand in vedere ca ingredientele necesare nu sunt dintre cele mai des gasite la noi in tara.

Cu toate acestea, masca de fata care albeste tenul are rezultate incredibile si este indicata pentru femeile al caror ten este mai inchis la culoare decat isi doresc.

Principiul pe baza caruia functioneaza masca de fata care albeste tenul este acela de stimulare al circulatiei periferice, lucru ce face a oxigenarea suprafetei pielii.

Masca excelenta pentru lifting facial

Pentru realizarea acestei masti aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: fruct de papaia (datorita compozitiei sale chimice inlatura celulele moarte de la suprafata pielii fetei si care ajuta la oxigenare), iaurt gras (care ajuta la revigorarea pielii si la hidratarea ei) si miere.

Toate ingredientele se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Pasta se aplica pe fata evitandu-se contactul cu ochii si se lasa sa isi faca efectul timp de 10 minute. Apoi se clateste fata cu apa rece pentru revigorare iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.

 

Galerie Video

Citeste si...

4 Septembrie 2018
 1023    0
4 Septembrie 2018
 807    0
3 Septembrie 2018
 872    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu