Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 53    0

Jeleul preparat astfel este un extraordinar medicament

jeleu de casa mare

Gelatina este compusa dintr-un amestec de substante proteice de provenienta animala si contine 18 aminoacizi, inclusiv glicina si prolina, multi oameni suferind de insuficienta acestora. Totodata din aceste substante sunt compuse si tesuturile moale si osos ale omului. Prezenta sau lipsa acestor aminoacizi în dieta zilnica si în organism au o influenta puternica asupra sanatatii parului, pielii si unghiilor. De asemenea aminoacizii au un impact important asupra imunitatii si reglarii greutatii corporale.

Pe langa alte avantaje ale sale, glicina are si efect antiinflamatoriu, accelereaza cicatrizarea ranilor si îmbunatateste calitatea somnului.

În afara de aceasta, jeleul se digera foarte usor si este folositor mai ales atunci cand stomacul pacientului nu poate prelucra corect hrana obisnuita, îmbunatatind chiar elasticitatea stomacului. De asemenea jeleul mentine apa în organism si nu permite uscarea tractului gastro-intestinal.

VIDEO - Copii nu s-ar mai apropia de jeleuri daca ar vedea cum se fac

Proprietatile gelatinei
este bogata în proteine de origine animala (1 lingurita contine 6 g de proteine)
îmbunatateste digestia si previne constipatia
este folositor împotriva alergiilor digestive
creste elasticitatea cartilajelor si întareste oasele
elimina toxinele
contine keratina, o proteina necesara pentru par, dinti, unghii si piele
netezeste ridurile si face pielea mai elastica datorita continutului de colagen
stimuleaza slabirea si accelereaza metabolismul
Dar fara reteta nu veti putea prepara un jeleu gustos!

Veti avea nevoie de:
3 lingurite de gelatina
1 cana de ceai verde
1 cana de suc proaspat stors de grepfrut sau capsuni
1 cana de suc de portocale
miere de albine (dupa gust)

Adaugati mierea de albine în ceai verde proaspat preparat. Apoi dizolvati în el gelatina si adaugati sucurile. Lasati amestecul sa se raceasca pana la temperatura camerei, dupa care puneti jeleul în boluri si lasati-l în frigider pentru 3 ore.

Desertul extrem de gustos si folositor este gata! Pofta buna!

Citeste si...

20 August 2018
 742    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu